Cui aparține mașina de sub biroul Olguței Vasilescu

Interceptari telefonice
Interceptari telefonice

Misterul mașinii ridicate de la fereastra biroului primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a fost elucidat. Vehiculul aparține primarului localităţii doljene Castranova, Dumitru Măceşanu, care neagă însă că în interiorul autoturismului s-ar fi aflat tehnică de ascultare, aşa cum susţinea Lia Olguţa Vasilescu.

"Da, este maşina mea. Nu ştiu de ce se face atâta caz pe treaba asta. Cred că din cauză că suntem din partide diferite eu şi doamna primar. Maşina este a mea personală. Am fost la o şedinţă la Consiliul Judeţean, am parcat-o ilegal, dar pentru că eram în şedinţă am trimis pe cineva să o ridice. S-a plătit taxă, s-a plătit tot ce trebuie şi cu asta basta", a declarat primarul pedelist Dumitru Măceşanu, citat de Mediafax.

Fără dispozitive de interceptare, fără SRI

Întrebat dacă are vreo legătură cu SRI şi dacă în maşină era tehnică de ascultare, aşa cum a susţinut Lia Olguţa Vasilescu, primarul a negat: "Nici nu se pune problema de aşa ceva. N-am nicio legătură, cu atât mai puţin dispozitivele la care faceţi referire". SRI susţine că maşina ridicată din faţa Primăriei Craiova nu aparţine Serviciului, ci primarului din comuna doljeană Castranova. "Maşina despre care vorbeşte doamna primar nu aparţine SRI. E regretabil că se încearcă atragerea SRI în acest subiect. Maşina ridicată, o Skoda Octavia, aparţine primarului din Castranova, judeţul Dolj, Dumitru Măceşanu", susține și purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel