CTP: Crin Antonescu începe să semene cu Traian Băsescu

ct popescu
ct popescu

 Cristian Tudor Popescu a comentat la România TV evenimentele de vineri din  PNL, declarând că președintele PNL se află în zodia cinismului și începe să semene tot mai mult cu Traian Băsescu.

"Crin Antonescu se situează în zodia cinismului total. În vederea câştigării alegerilor, dânsul ia măsuri care nu ţin seama de principiile care au funcţionat în PNL. Dincolo de eficenţa acestor măsuri, care s-ar putea dovedi valabile, PNL ar putea să se numească FZN sau BZN, pentru că indentitatea partidului este distrusă de către actuala conducere", a declarat CTP.

"PNL, ultimul partid istoric, cu tradiţie seculară, nu poate funcţiona în absenţa unui nucleu ideatic şi deontologic. Acest nucleu este distrus în acest moment. În orice partid ar trebui intrezise adeziunile cu şapte luni înainte de alegeri. Oamenii care vin acum la caşcaval în PNL nu mai sunt nici măcar cei care părăseau alte formaţiuni în primăvară, când PNL era în opoziţie. Ei vin la caşcaval. Un asemenea procedeu ar trebui interzis, mai ales într-un partid care este la putere şi care are şanse să rămână la putere", a mai precizat jurnalistul.

Senior-editorul Gândul a mai declarat că pe măsură de ce apropie de putere, "Crin Antonescu începe să semene cu Traian Băsescu". "La fel ca şi Traian Băsescu, Crin Antonescu nu are nevoie de sfaturi. Crin face cum îl taie capul. În PNL nu mai hotărăşte decât Antonescu şi asta nu e bine, după părerea mea. Indiferent ce rezultat va obţine PNL la alegerile parlamentare, transformarea PNL în partid tarabă nu poate să fie un lucru bun pe termen lung".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel