Binance Crypto a fost forțat să renunțe la sigla asemănătoare cu svastica

Sursa Foto Twitter
Sursa Foto Twitter

Schimbul de criptomonede Binance a fost nevoit să scoată sigla după ce utilizatorii Twitter au spus că seamănă cu o zvastica.

Compania a postat pe Twitter că situația era „evident cu adevărat jenantă” și a abandonat designul, adăugând că face unul nou. Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, a declarat că nu este sigur cum designul a trecut de mai multe straturi de revizuire, potrivit BBC.

Imaginea - sau hashflag - prezenta un pătrat auriu cu patru brațe în formă de „L” care aminteau de brațele unei svastici.

Svastica este un simbol antic care precede ascensiunea fascismului, a fost simbolul Germaniei naziste. Svasticile continuă să fie folosite de extremiștii de extremă dreapta.

 

Pentru ruși, conturi în „modul doar retragere”

Separat, Binance a anunțat că va limita serviciile pentru persoanele din Rusia, cetățenii ruși și companiile cu sediul în Rusia care dețin cripto active în valoare de peste 10.000 de euro (£ 8.321).

Celor afectați li se vor pune conturile în „modul doar retragere”. Nu vor fi permise depozite sau tranzacții. Compania a spus că această mișcare a urmat ultimele sancțiuni impuse de Uniunea Europeană.

Anterior, schimbul a respins apelurile din Ucraina pentru a bloca utilizatorii ruși. Dl Zhao a declarat pentru BBC într-un interviu la începutul lunii martie că „mulți ruși normali nu sunt de acord cu războiul”.

Anunțând aceste noi măsuri, compania a spus că, deși sunt potențial restrictive pentru cetățenii ruși normali, „Binance trebuie să continue să conducă industria în implementarea acestor sancțiuni”.

Acesta a adăugat: „Credem că toate celelalte schimburi majore trebuie să urmeze aceleași reguli în curând”.

Binance s- a angajat să doneze 10 milioane de dolari (7.661 GBP) pentru cauze umanitare din Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel