Cristi Minculescu, în Dosarul Transferurilor. Cum a fost implicat artistul

minculescu_transferuri
minculescu_transferuri

Dosarul Transferurilor în care au fost condamnații greii fotbalului românesc zdruncină și lumea muzicală. Fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu, apare în acest scandal.

Din fericire, totul este doar greșeală a celor de la Sports Illustrated.

În fotografia ce însoţeşte articolul despre condamnările din Dosarul Transferurilor din fotbalul românesc pe site-ul Sports Illustrated apare nimeni altul decât fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu, scrie rtv.net.

Condamnări pe bandă rulantă, luni, în “Dosarul Transferurilor” din fotbal. Curtea de Apel București a decis condamnarea la închisoare a celor 8 inculpaţi, dar și recuperarea a 9,5 milioane de dolari de la inculpați. Cele mai grele pedepse le-au primit impresarii Victor şi Ioan Becali, condamnaţi la 8 şi, respectiv, 7 ani de închisoare, cu executare. George Copos a primit 5 ani de închisoare cu executare, iar Mihai Stoica a primit 4 ani cu executare. De asemenea, fostul preşedinte executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a primit 7 ani de închisoare, cu executare. Au mai primit pedepse cu suspendare Gică Popescu Jean Padureanu şi Gigi Nețoiu. Deciziile pot fi atacate cu recurs.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel