Costel Cășuneanu ar putea părăsi România

Omul de afaceri Costel Căşuneanu, judecat alături de senatorul Cătălin Voicu pentru corupţie, ar putea pleca din ţară în urma deciziei de marţi a judecătorilor Secţiei penale a instanţei supreme, care poate fi însă atacată cu recurs.

Avocatul lui Costel Căşuneanu le-a solicitat judecătorilor ridicarea interdicţiei de a părăsi teritoriul României impuse clientului său. Avocatul şi-a argumentat cererea susţinând că motivele ce au fost avute în vedere la începutul procesului nu mai sunt de actualitate şi că "măsura cu caracter continuu în cazul acestuia îi dăunează atât pe plan personal cât şi profesional, el fiind un om de afaceri", relatează Mediafax.

După deliberare, judecătorii au decis ca măsura obligării de a nu părăsi ţara în cazul lui Costel Căşuneanu poate fi ridicată.

Hotărârea poate fi atacată cu recurs la Completul de cinci judecători.

Judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, alături de senatorul Cătălin Voicu, pentru corupţie. Procesul a început în 14 iulie 2010, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel