Corina Drăgotescu, câștigătoare la Loteria Vizelor, se mută în America

[] []

05 oct 2012 / 00:20
Salveaza PDF Comentarii
corina-dragotescu
Descriere foto: corina-dragotescu

Jurnalista Corina Drăgotescu se va muta definitiv în Statele Unite, întrucât a câștigat la Loteria Vizelor, după cum ea însăși a anunțat, joi seară, la finalul emisiunii ”Ultima oră” de la România TV, emisiune pe care o moderează de un an de zile împreună cu Cătălin Striblea. 

Corina Drăgotescu, împreună cu familia, pleacă definitiv în America, ea fiind fericita posesoare a unei vize obținute în urma aplicării la programul de imigrare Loteria Vizelor.

"Plec împreună cu familia în America. Noi am participat la Loteria Vizelor și am câștigat. Fără nicio pilă, credeți-mă", a mărturisit Corina Drăgotescu, la Romania TV, izbucnind în plâns când a arătat viza.

Jurnalista a explicat în direct că unul dintre motivele pentru care se mută definitiv în America este viitorul fiicei sale, care a învățat acolo. De asemenea, Corina Drăgotescu a adăugat că și soțul său, care lucrează ca cercetător în domeniul IT a primit o ofertă avantajoasă în Statele Unite, precizând că, deși, în România ducea o viață decentă, își dorește un alt orizont atât pentru ea, cât și pentru familia ei.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22