Corina Drăgotescu, câștigătoare la Loteria Vizelor, se mută în America

corina-dragotescu
corina-dragotescu

Jurnalista Corina Drăgotescu se va muta definitiv în Statele Unite, întrucât a câștigat la Loteria Vizelor, după cum ea însăși a anunțat, joi seară, la finalul emisiunii ”Ultima oră” de la România TV, emisiune pe care o moderează de un an de zile împreună cu Cătălin Striblea. 

Corina Drăgotescu, împreună cu familia, pleacă definitiv în America, ea fiind fericita posesoare a unei vize obținute în urma aplicării la programul de imigrare Loteria Vizelor.

"Plec împreună cu familia în America. Noi am participat la Loteria Vizelor și am câștigat. Fără nicio pilă, credeți-mă", a mărturisit Corina Drăgotescu, la Romania TV, izbucnind în plâns când a arătat viza.

Jurnalista a explicat în direct că unul dintre motivele pentru care se mută definitiv în America este viitorul fiicei sale, care a învățat acolo. De asemenea, Corina Drăgotescu a adăugat că și soțul său, care lucrează ca cercetător în domeniul IT a primit o ofertă avantajoasă în Statele Unite, precizând că, deși, în România ducea o viață decentă, își dorește un alt orizont atât pentru ea, cât și pentru familia ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel