Urmărește emisiunea live


Codruta Kovesi, detașată, din 3 octombrie, pentru trei ani la MAE

kovesi 1
kovesi 1

Mutare surpriză pe scena politică. Fostul Procuror General, Laura Codruța Kovesi, a fost detașată pentru trei ani, la solicitarea lui Titus Corlățean,  la Ministerul de Externe.

Lumea Justiției scrie că, marți seara, Secția pentru   procurori din cadrul CSM s-a întrunit în regim de urgență, mai precis în trei din cei patru membri pentru a discuta Nota nr.26467/1154/2012 privind solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, condus de Titus Corlățean, de detașare în cadrul acestei instituții a procurorului Laura Codruta Kovesi.

Aflată în cvorul, Secția  pentru procurori ( Bogdan Gabor, Oana Smidth - Haineala si Florentin Gavadia) a soluționat această cerere de detașare, hotărând detașarea la Ministerul Afacerilor Externe, a Laurei Codruta Kovesi - procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism- Biroul Teritorial Sibiu pentru o perioadă de trei ani, începând cu data de 3.10.2012.

Această răsturnare de situație este cu atât mai surprinzătoare cu cât fostul procuror general și-a depus, marți,  oficial candidatura pentru conducerea Direcţiei Naţională de Anticorupţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel