Cioloș încurajeză miniștri să candideze. Intră în politică?

Dacian Cioloș a vorbit la TVR despre intrarea sa în politică, dar și a miniștrilor din guvernul său. 

"Pe mine nu mă deranjează dacă un membru al echipei va candida la alegerile parlamentare pentru a continua proiectele începute împreună. Chiar îi încurajez să se angajeze politic, dacă asta își doresc. (...) Eu nu mă înscriu, nu candidez. Nici nu interpretez un dacă sau un parcă. Obiectivul meu este să duc mai departe acest mandat", a spus Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș a precizat că le-a cerut miniștrilor din cabinetul său să se retragă din Guvern, în momentul în care își anunță candidatura.

"Dacă membri ai echipei vor decide să candideze dar nu pentru că le cer eu (...) însă în momentul în care vor anunţa că participă la alegeri, candidează, aşa cum am făcut şi cu secretari de stat, prefecţi, la fel şi miniştri din guvern, la acel moment se vor retrage şi vor merge în campanie electorală", a mai spus Dacian Cioloș.

Premierul subliniază că partidele sunt importante pentru țară și nu spune nu intrării într-un partid după ce-și termină treaba de prim-ministru. 

"Din punctul meu de vedere, progresul unei ţări ţine de calitatea partidelor politice şi a modului în care se face politică de către partide. Nu fac o alegere legată de un partid sau altul până în momentul de faţă. Eu îmi fac treaba până la capăt", a mai precizat premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel