Ciolacu, președinte PSD, vrea să facă de râs candidații PNL și PMP-VIDEO

Deputatul Marcel Ciolacu, președinte PSD, a publicat un video în care vrea să arate că scenele din piesele lui Caragiale sunt depășite de candidații PNL și PMP Buzău la alegerile parlamentare 2016.

Imaginile subliniază traseismul politic petrecut în doar câteva săptămâni la anumiți politicieni. Clipul îl arată pe Teodor Atanasiu spunând că i-a invitat la o întâlnire PNL pe Adrian Mocanu, ex-PSD, ex-PSRO, actual membru PMP. Acesta din urmă a acceptat invitația și a mers la Partidul Național Liberal pentru scurt timp.

În clip mai apare și Dorin Bădulescu care deunăzi spunea că nu va face echipă cu Adrian Mocanu, iar acum sunt împreună în PMP. "La Buzău, singura politică de dreapta este făcută doar de PMP", declară, în prezent, Dorin Bădulescu, fost membru PNL, actual membru PMP.

[citeste si]

Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, a postat clipul pe Facebook și a făcut un scurt comentariu: "Unde e doctrina, care e partidul? Întâmplările din imagini depăşesc scenele din piesele lui Caragiale: Atanasiu îl invită pe Adrian Mocanu la şedinţele PNL pentru a i se alătura "demersului" său de a face performanţă.

Caton Mateeşescu şi Dorin Bădulescu spun că Adrian Mocanu nu are ce cauta în echipa lor, iar de câteva zile bune îi vedem cum defilează în campania electorală braţ la braţ.

Unii dintre aceşti politicieni care nu au înţeles cum trebuie făcută politica unui partid de opoziţie vor deveni în scurt timp atât de mici... aşa de mici cât va fi TVA-ul după 11 decembrie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel