Ce trebuie să faci să-i vezi pe Badea și Ciutacu în budigăi

Mircea Badea și Victor Ciutacu sunt dispuși să se lase la budigăi ( chiloți n.r) pentru a ajuta financiar fosta campioană olimpică, Florica Lavric, grav bolnavă.

  [caption id="attachment_216890" align="alignleft" width="276"] foto: www.ciutacu.ro[/caption]

”Există, declarativ, extrem de mult interes pentru soarta, nivelul de trai şi respectul pe care-l datorăm foştilor şi actualilor noştri medaliaţi la olimpiadele sportive. E timpul faptelor. Începem eu şi Mircea Badea. Suntem dispuşi să ne lăsăm la budigăi pentru a o ajuta financiar urgent pe Florica Lavric, o fostă campioană olimpică grav bolnavă. Poza momentului va fi opera fiului meu Vlad.

Am creat, în acest sens, un grup de licitaţie pe facebook. Cu amendamentul că Mircea participă pentru ultima oară la o acţiune legată de sportul românesc, regulile acestei poveşti sunt următoarele:

1. fiecare doritor licitează cât îl lasă inima.

2. o singură ofertă, cea mai mare, e declarată câştigătoare.

3. nu se returnează nici un ban. toţi merg ca donaţii.

4. contul bancar va fi gata mâine. pentru transparenţă, nu se mişcă un ban fără două semnături, a mea şi a Gabrielei Ghiban.

5. participarea la licitaţie va fi certificată prin trimiterea pe o adresă de mail a dovezii efectuării plăţii.

6. oferta câştigătoare va fi dublată de aceeaşi sumă din partea mea şi triplată de aceeaşi sumă din partea lui Mircea Badea (dat fiind că nu găsim bani pe stradă, mergem până la 3.000 RON de căciulă).

7. poza cu noi doi la budigăi o va vedea toată lumea.

8. câştigătorul va primi fotografia înrămată, cu autografele noastre, la o cină. restaurantul e Mamma Leone, nota nu se va plăti, dar echivalentul ei se va duce tot în contul pe care-l deschidem.

9. suma finală ajunge integral, cu martori, la Florina Lavric

10. odată golit, contul se desfiinţează

P.S. Fiindcă există atâţia oameni cu suflet dispuşi să-şi ajute semenii şi să onoreze gloriile sportive, contăm pe implicarea financiară a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a Federaţiei Române de Judo, a presei şi a bloggerilor.”, scrie Victor Ciutacu pe blog.

Grupul a strâns deja peste 400 de membrii, printre ei aflându-se și Mihai Neșu, care a spus că nu și-ar dori să-i vadă pe cei doi în budigăi, dar masa cu ei ”l-ar coafa”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel