Ce spune Ponta despre ajutorul de la stat solicitat de familia Cioabă

Premierul Victor Ponta a vorbit, duminică seară, și despre ajutorul financiar solicitat de Dorin Cioabă statului român pentru plata facturii de 350.000 de dolari pe care Spitalul Universitar din Antalya ar fi eliberat-o pentru spitalizarea și operația lui Florin Cioabă.

Prim-ministrul a precizat în legătură cu solicitarea familiei Cioabă de a primi ajutor pentru a achita nota de spitalizare că ea urmează să fie analizată, la fel ca în cazul oricărui cetăţean român, conform procedurilor existente şi în măsura fondurilor disponibile.

"Pe orice cetățean român, eu nu fac vreo deosebire că e rege sau nu e rege, în măsura prevăzută de lege și în măsura posibilităților, încercăm să-l ajutăm. Nu poate statul întotdeauna... (...) Atât cât se poate face pentru orice cetățean al României, atât fac cu mare drag și eu, și Guvernul", a afirmat premierul, la emisiunea “Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

Pe de altă parte, premierul Victor Ponta şi-a exprimat neîncrederea că va fi acordat din partea statului român un ajutor pentru familia autoproclamatului rege al romilor, având în vedere că familia Cioabă este una înstărită, consemnând, totodată, că nu face favoruri din banii publici.
 "Nu am de gând să fac niciun fel de favoare sau discrimnare pozitivă sau negativă pentru cineva. Știu că Florin Cioabă era și un lider al comunității petincostale, o comunitate de oameni foarte uniții, muncitori, pentru care am un foarte mare respect. Sunt convins că există posibilități private, din bani publici nu fac favoruri pentru nimeni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel