Ce reacție a avut fostul iubit al lui Bahmu, după împăcarea cu Prigoană

mihai
mihai

Mihai, fostul iubit al Adrianei Bahmuţeanu din ultimele patru luni, a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre despărţirea de vedetă.

„Am simţit că eram o familie împreună, dar am înţeles că pentru binele copiilor e mai bine să mă retrag. A fost o relaţie de patru luni, dar am simţit-o amândoi ca pe una de 20 de ani. Când spun amândoi, ştiu ce vorbesc.

 Îi doresc să fie iubită de către cei din jur, măcar la fel de mult cât am iubit-o eu. Nu mă aşteptam să ne despărţim, dar e spre binele Adrianei şi al copiilor ei. Îi respect această decizie şi sper să fie la fel de fericită cum a fost lângă mine. E normal să-mi pară rău că ne-am despărţit, dar viaţa merge înainte", a completat fostul iubit al Adrianei.

 În schimb, Adriana Bahmuţeanu a dorit să clarifice situaţia.

„Da, ne-am împăcat. E mai bine pentru copii să aibă şi mamă, şi tată. Nu aş fi suportat să-i văd pe copii două săptămâni la mine, două săptămâni la el. El voia să schimbe custodia copiilor, mi-a spus că va cere în instanţă să rămână copiii şi la mine, şi la el. Mi-a spus cu lacrimi în ochi că-şi iubeşte copiii, aşa cum îi iubesc şi eu. Nu voiam ca cei mici să fie ca nişte saci de cartofi, când la mami, când la tati. El ştia că mă duc vineri la cimitir, la mormântul lui Darius, băieţelul nostru care a murit, şi a vrut să mergem împreună. Am stat de vorbă la cimitir câteva ore şi am decis să fim din nou împreună. Mihai sper să înţeleagă că-mi iubesc copiii mai mult decât orice pe lume şi fac tot ce-i mai bine pentru ei”, a spus Bahmuțeanu  pentru Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel