Ce a declarat sora lui Adrian Năstase, după decizia instanței supreme

dana_barb
dana_barb

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe Adrian Năstase la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și 5 ani interzicerea unor drepturi, în dosarul “Zambaccian”, decizie care a indignat-o profund pe sora fostului premier, Dana Barb.

După aflarea verdictului pe care judecătorii instanței supreme l-au dat luni în dosarul "Zambaccian", sora lui Adrian Năstase, Dana Barb, a mers la locuința fostului premier, unde, înainte de a intra în imobil, a vorbit cu jurnaliştii despre condamnarea fratelui său la 4 ani de închisoare.

“Deci pur şi simplu am auzit şi am văzut că justiţia omenească şi-a făcut treaba exact cum aţi observat şi dv., dar eu şi familia noastră şi mama lui Adrian Năstase aşteptăm ca justiţia divină să-şi spună cuvântul, pentru că ştim că justiţia divină are mult mai multă putere asupra oamenilor, familiilor lor până la a şaptea generaţie.

Să-şi aducă aminte. Atât am avut să vă spun. Noi suntem pregătiţi totdeauna. Asta a fost soarta noastră în această ţară. I-am spus fratelui meu: ai vrut să fii patriot? Te pedepsesc! Toţi cei care ţi-au vrut răul te pedepsesc, pentru că ai făcut ceva pentru această ţară. Trebuia să-ţi vezi de tine, de familia ta, de viaţa ta, de interesele tale, nu să lupţi pentru România.

Cine luptă pentru România în clipa de faţă e pedepsit. N-am vorbit (cu Adrian Năstase după sentinţă – n.n.). Dar ştiu cum gândeşte. El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalţi. (...) Noi totdeauna suntem pregătiţi şi avem foarte multă putere“, a spus Dana Barb, arătându-se profund indignată de decizia instanţei supreme, potrivit stareapresei.ro.

“Noi suntem foarte pregătiți și avem foarte multă putere. Ne predăm cu toții”, a concluzionat ironic sora fostului premier.

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul final în recursul inițiat de acuzare în dosarul “Zambaccian”. Adrian Năstase a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și 5 ani interzicerea unor drepturi. Magistrații l-au condamnat la 3 ani și pentru infracțiunea de șantaj, urmând ca fostul șef al Guvernului să execute pedeapsa cea mai grea, anume de 4 ani. Și soția sa, Dana Năstase, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel