Ce au confiscat poliţiştii din locuințele lui Popescu şi ale fraţilor Becali

Arestați de câteva zile în urma condamnărilor din "Dosarul Transferurilor", Gică Popescu și frații Ioan și Victor Becali au mai avut parte de o surpriză. Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile acestora de unde au ridicat armele  deținute legal de greii fotbalului.

Poliţişti de la „Brigada Arme” au realizat percheziţii la casa lui Gică Popescu şi la locuinţele fraţilor Becali, de unde au confiscat armele de vânătoare pe care aceştia le deţineau în mod legal. Însă, potrivit legii, oamenii condamnaţi la închisoare cu executare nu pot avea la domiciliu puşti, pistoale sau cartuşe.

De la  locuința lui Gică Popescu s-au ridicat  3 puști, două pistoale cu gaz, dar și muniția aferentă. Era știut faptul că Popescu este un pasionat de vânătoare. În anul 2011, intenționa să-și construiască la marginea  Calafatului, un parc de vânătoare asemănător celui de la Balc a lui Ion Țiriac.

De la casele fraților Becali din Pipera, agenții au ridicat două puști de vânătoare și două pistoale cu gaz pentru care Ioan și Victor aveau permis. Ambii au declarat că le foloseau pentru autoapărare. Armele confiscate vor  sta în grija unui armurier al poliției Ilfov, până când proprietarii vor întruni din nou condițiile pentru deținere.

Și fostul premier Adrian Năstase a avut parte de același regim după condamnarea la închisoare cu executare. Acestuia i-au fost confiscate toate armele și munița aferentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel