Exorcizare ca la Tanacu, în Franța

Un grup de protestanți, aparținând unei biserici originare din SUA, Seventh Day Adventist, sunt judecați în Franța pentru tortură după ce au încercat să exorcizeze o fată de 19 ani.

Citește și: Este vorba despre trei bărbați și o femeie, toți originari din Caraibe. Ei sunt acuzați de răpire și acte de tortură și barbarism. Au legat o tânără din Camerun, Antoinette, pe cruce și au ținut-o așa timp de o săptămână. Dintre cei patru, unul este chiar fostul ei prieten. Erau cu toții convinși că fata era posedată de demoni. Potrivit apărării, Antoinette s-ar fi năpustit asupra fostului prieten și ar fi rostit cuvinte de neînțeles. Au decis că aceasta este o demonstrație a posesiei și au încercat exorcizarea.

Atunci când poliția a găsit corpul tinerei într-o suburbie din Paris, era deshidrată și avea semne de lovituri. "Atunci când cineva este posedat, nu chemi doctorul. Îl exorcizezi", a declarat avocatul apărării pentru AFP. Victima a devenit membră a bisericii adventiste în 2011. Biserica Seventh Day Adventists are milioane de credincioși în toată lumea și 13.000 în Franța. Reprezentanții acesteia susțin că cele patru persoane au fost excluse un an înainte de incident.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel