Cătălin Chelu, arestat pentru 29 de zile, în cazul mitei de la MAI

Omul de afaceri Cătălin Chelu, alături de celelalte trei persoane reţinute de procurorii DNA în dosarul mitei de la MAI, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile.

Decizia instanţei a fost anunţată de unul dintre avocaţi, care a specificat că aceasta a fost atacată cu recurs.

Potrivit avocatului, omul de afaceri Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă. Avocatul a mai spus că omul de afaceri nu recunoaşte aceste acuzaţii. "Ceilalţi trei învinuiţi sunt Badea, Constantinescu si Bunu. Ei sunt cercetaţi pentru complicitate la cele două acţiuni pentru care este cercetat Cătălin Chelu", a explicat avocata Ioana Ionescu.

Direcţia Naţională Anticorupţie a organizat, vineri, un flagrant delict în cazul omului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, după ce ar fi încercat să îi ofere mită 50.000 de euro secretarului de stat în MAI Dan Valentin Fătuloiu, pentru a rezolva favorabil dosare aflate în lucru la unităţi de parchet, între care şi DIICOT.

Gabriel Constantinescu şi Antonel Bunu, apropiaţi ai omului de afaceri Cătălin Chelu şi asociaţi în firme alături de acesta, au fost prinşi alături de Chelu în urma flagrantului delict din faţa sediului MAI. Cei doi ar fi venit, vineri, împreună cu Chelu pentru a-i oferi mită lui Fătuloiu.

După realizarea flagrantului, în faţa sediului MAI, Cătălin Chelu, Gabriel Constantinescu şi Antonel Bunu au fost conduşi de procurori la sediul DNA, unde au fost audiaţi mai bine de 12 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel