Cătălin Chelu, acuzat în dosarul "mită la MAI", rămâne în arest

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, joi, ca omul de afaceri Cătălin Chelu, alături ce celelalte trei persoane acuzate în dosarul „mită la MAI“, să rămână în arest pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit Mediafax, în cazurile a doi dintre inculpaţi, Ştefan Badea şi Gabriel Constantinescu, CAB a admis în parte recursurile lor, în sensul că a făcut o precizare privind unul din temeiurile în baza căruia s-au emis mandatele de arestare preventivă pe numele lor de către Tribunalul Capitalei. CAB a considerat că unul din temeiuri, din cele două invocate de procurori, nu există.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, joi, contestaţiile lui Cătălin Chelu, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea faţă de deciziile de arestare preventivă a lor pentru 29 de zile în dosarul "mită la MAI".

Omul de afaceri Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă. Cătălion Chelu nu recunoaşte aceste acuzaţii. Ceilalţi trei învinuiţi Badea, Constantinescu si Bunu, sunt cercetaţi pentru complicitate la cele două acţiuni de care este acuzat Cătălin Chelu.

Direcţia Naţională Anticorupţie a organizat, vineri, un flagrant delict în cazul omului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, după ce ar fi încercat să îi ofere mită 50.000 de euro secretarului de stat în MAI Dan Valentin Fătuloiu, pentru a rezolva favorabil dosare aflate în lucru la unităţi de parchet, între care şi DIICOT.

Gabriel Constantinescu şi Antonel Bunu, apropiaţi ai omului de afaceri Cătălin Chelu şi asociaţi în firme alături de acesta, au fost prinşi alături de Chelu în urma flagrantului delict din faţa sediului MAI. Cei doi ar fi venit, vineri, împreună cu Chelu pentru a-i oferi mită lui Fătuloiu.

Citeşte şi:

Cătălin Chelu, trimis în judecată de DNA

Cătălin Chelu: Dan Fătuloiu s-a târguit cu mine ca o femeie. Plus: “De când am luat Alprom, dădeam case la toată lumea”

Cătălin Chelu, arestat pentru 29 de zile, în cazul mitei de la MAI

Chelu i-a cerut lui Fătuloiu să-i ”rezolve” dosarele penale, altfel îl dă ”pe mâna” presei

Cine este Cătălin Chelu, miliardarul din Galaţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel