Carrefour, Real, Lidl și Kaufland fac angajări. Vezi ce se caută

angajati
angajati

De la şefi de magazin, la măcelari, electromecanici şi redactori de texte publicitare, marii retailerii fac angajări.

Retailerul Lidl angajează şapte persoane pentru postul de şef adjunct de magazin în oraşele Sibiu, Avrig, Reghin, Bucureşti, Tulcea, Petroşani şi Timişoara. Candidatul ideal trebuie să fie amabil, rezistenţă la stres, aptitudini de organizare, dorinţa de a se implica în ceea ce face şi preluarea responsabilităţii, capacitate de a se impune, scrie economica.net.

Se mai caută şi casier şi vânzător pentru magazinele din Reghin, Blaj, Sebeş şi Timişoara. Retailerul mai angajează şi un şef de magazin în Bucureşti.

Dacă cunoşti foarte bine limba română, dar şi limba engleză sau germana, esti creativ şi atent la detalii, atunci poţi aplica pentru un post de copywriter la Lidl.

Lidl mai recrutează şi specialişti în IT pentru sediul central din Germania.

Carrefour

Retailerul francez angajează manager raion brutărie-gastronomie pentru magazinele din Oradea şi Botoşani. Pentru a te califica trebuie să ai studii medii, de preferinţă economice, experienţă de lucru cu produse din categoria brutărie şi gastronomie, bune abilităţi de comunicare şi de organizare. Pentru a depune CV-ul, click aici.

Pentru magazinele din Botoşani, Focşani şi Piteşti, Carrefour angajează manager raion legume-fructe.

Real Hypermarket

Pentru magazinul din Tîrgu Mureş, real-, Hypermarket caută doi şefi adjuncţi la raioanele brutărie şi de peşte. Pentru magazinul de la Satu Mare se caută un electromecanic şi un măcelar. Un brutar şi un măcelar se caută şi pentru magazinul din Oradea, iar pentru cel din Ploieşti se angajează un brutar.

Kaufland

Pentru Bucureşti, retailerul angajează auditor logistic , referent achiziţii, referent/asistent în cadrul departamentului Marketing Clienţi, şef departament Marketing Clienţi.

Pentru oraşele Călăraşi, Iaşi şi Curtea de Arges, Kaufland caută 20 de lucrători comerciali şi 10 casieri.

Pentru oraşele Timişoara, Rădăuţi, Fălticeni se caută câte un coordonator în materie de securitate şi sănătate în muncă, iar pentru Sibiu, Sighişoara şi Făgăraş se caută directori de magazin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel