Carnagiu la Arad în urma unui accident: 7 morți și doi răniți

Grav accident de circulație, sâmbătă seara, la Arad. În urma unei coliziuni frontale dintre un autotren cu un microbuz, șapte  persoane au decedat, iar alte două persoane sunt rănita grav.

[caption id="attachment_241505" align="alignleft" width="310"] Foto: Arhiva[/caption]

UPDATE: Unul dintre cei doi răniți, care a fost transportat cu elicopterul la spital, a decedat în cursul serii de sâmbătă, astfel că numărul morților s-a ridicat la opt.

Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă seara, pe raza județului Arad, pe DN 7, între Lipova și Otvboș, unde un autotren a intrat în coliziune cu un microbuz. Accidentul s-a soldat cu șapte morți și doi răniți grav, toate victimele fiind pasageri ai microbuzului.

Potrivit Şefului Poliţiei Rutiere Arad, Dorin Goilian, din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului în care se aflau cele opt persoane ar fi adormit la volan, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un tir care circula regulamentar.

 În urma impactului puternic, toţi pasagerii microbuzului au fost proiectaţi în afara autovehiculului, iar şapte au decedat, în timp ce doi au fost răniţi grav, la ora transmiterii acestei ştiri unul fiind transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Universitar Timişoara.

Microbuzul era înmatriculat în Italia, iar toţi ocupanţii erau muncitori din localitatea arădeană Chesind, aflată la 25 de kilometri de municipiul Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel