Când începe demolarea Cathedral Plaza

Catedrala-Sf-Iosif-vs-Cathedral-Plaza
Catedrala-Sf-Iosif-vs-Cathedral-Plaza

Sorin Oprescu trebuie să emită până pe 27 septembrie decizia de desfiinţare a turnului Cathedral Plaza, ridicat fără autorizaţie de construire la doar opt metri distanţă de monumentul istoric Catedrala Sf. Iosif a Arhierpiscopiei Româno Catolice Bucureşti, pe str. General Berthelot nr. 11 – 15 sector 1, potrivit 

Executorul judecătoresc Dorina Gonţ a trimis somația la data de 17 septembrie 2013. Iată textul acesteia:

În termen de 10 zile de la primirea sau lăsarea somaţiei la sediul dumneavoastră, să va conformaţi întru totul titlului executoriu menţionat mai sus, în sensul de a emite decizia privind desfiinţarea construcţiei – imobil de birouri Cathedral Plaza, situată în Bucureşti, str. General Berthelot nr. 11 – 15, sector 1 şi respectiv Luterană nr. 15 şi 15A, sector 1, realizată fără autorizaţie de construire legală, autorizaţie emisă la solicitarea SC Millennium Building Development SRL Bucureşti, de Primăria Sectorului 1 Bucureşti, precum şi obligarea de luare a tuturor măsurilor administrative de aducere a terenului în situaţia anterioară emiterii autorizaţiei, în vederea refacerii cadrului natural din zona de protecţie a Catedralei Sf. Iosif şi de a achita creditorilor Dudac Mihaela, Arhiepiscopia Româno Catolică Bucureşti şi Bor Iuliana suma totală de 7.688 lei cu titlu de cheltuieli de executare silită (…) În cazul în care nu va conformaţi prezenţei somaţii şi nu veţi îndeplini obligaţia de a face pe care o aveţi, respectiv nu veţi achita sumele datorate în termenul arătat, vom continuă executarea silită, conform legii, dacă va fi necesar şi cu sprijinul organelor de poliţie, jandarmerie sau altor agenţi ai forţei publice, urmând să suportaţi toate cheltuielile de executare necesare acestei activităţi.

Executarea silită a fost încuviinţată de Judecătoria Sectorului 2, prin Încheierea din 19 iunie 2013 (Dosar nr. 18919/300/2013), fără cale de atac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2022 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy