Borisov, despre Weber și Timmermans: Să ne oprim aici! Nu comentăm

Premierul bulgar Boiko Borisov a vorbit, la sosirea la summitul UE de la Bruxelles, despre Frans Timmermans și Manfred Weber. Ce crede despre cei doi.

"Avem 'spitzenkandidat'-ul nostru, avem un candidat cap de listă care a câştigat alegerile - Weber. Vin acum de la summitul PPE şi noi stăm cu fermitate în spatele candidatului nostru. Nu este logic ca câştigătorul să nu fie preşedinte al Comisiei Europene", a spus Borisov la sosirea la summitul UE.

El a ţinut să precizeze că niciodată nu a fost împotriva cuiva. "Dacă aţi ascultat ce am spus în urmă cu un an, Timmermans este unul dintre cei mai buni comisari, o persoană minunată, foarte principială, nu există nicio îndoială", a afirmat el despre actualul prim-vicepreşedinte al CE, despre care multe voci spun că ar fi acum favoritul la şefia executivului comunitar.

"Să ne oprim aici!"

"Dar nu vorbim aici despre persoana Weber şi persoana Timmermans. Partidul Popular European a câştigat în faţa socialiştilor. Să ne oprim aici. Nu comentăm asupra calităţilor personale. Alegătorul european a vorbit şi l-a pus primul pe Weber şi al doilea pe Timmermans. Sper că niciunul dintre noi nu crede că este superior alegătorului european", a mai spus premierul bulgar Boiko Borisov.

În privinţa şanselor unui acord privind şefia instituţiilor UE, el s-a arătat foarte pesimist. "Nu cred că putem încheia această seară cu o decizie", a afirmat Borisov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel