Boc, acuzat de dărâmarea podului Traian

Podul Traian s-a surpat complet într-o parte, iar trotuarul nu mai poate fi folosit. PSD consideră că surparea podului este din vina reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, susținând că problemele orașului au încetat să mai reprezinte o prioritate în ultimul an pentru ei.

În luna aprilie, o femeie în vârstă era să cadă în Someș, după ce o bucată din același pod din Cluj s-a rupt, potrivit stiridecluj.ro.

Expertul în drumuri și poduri, prof. ing. Mihai Iliescu, de la UTCN, a explicat că motivele pentru care s-a surpat podul sunt traficul, greutatea, sarea și vibrațiile. Profesorul a declarat că a fost solicitat în urmă cu două luni de către Primăria Cluj-Napoca pentru o expertiză, după ce s-a rupt o altă bucată din pod.

„Chiar dacă numeroși cetățeni au semnalat situația precară a infrastructurii în mai multe zone din oraș, Emil Boc nu pare interesat de aceste aspecte, rezumându-se în a comenta de pe margine, politica la nivel național, uitând de oraș și de problemele sale. Iresponsabilitatea primăriei pune în pericol viața clujenilor. Oare s-a gândit cineva din primăria Cluj-Napoca când sau dacă a fost depășită durata de exploatare a podului?” a declarat Gabriel Mihai Oniga, vicepreședinte PSD Cluj.

„Îl invităm pe Emil Boc să-și reia atribuțiile de primar și să le explice colaboratorilor săi, că a da vina pe clujeni pentru starea proastă a infrastructurii din municipiu este grav și extrem de rușinos față de contribuabilii care le plătesc salariul” a declarat Dan Morar, președintele TSD Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel