Becali: Diaconescu trebuie dus la Bălăceanca dacă nu vine cu banii

becali
becali

"Dan Diaconescu este demn de Spitalul 9", a declarat Gigi Becali la RTV, care s-a declarat şocat de atitudinea din ultima perioadă a lui Dan Diaconescu. Becali preconizează un viitor sumbru pentru patronul de la OTV, dacă nu vine cu banii promişi pentru privatizarea Oltchim.

"Eu refuz să cred că un om poate fi atât de nebun încât să se joace cu toată ţara românească. Nu-i vorba de puşcărie aici, aici e vorba de Spitalul 9. Dacă nu vine cu banii, el trebuie dus la spitalul de la Bălăceanca. Dan Diaconescu se distrează cu noi ca şoarcele cu pisica, dar acum nu mai are mult, mai are 2-3 zile şi ori devine erou, leu, ori devine şoricel şi se va termina cu el pentru totdeauna. Toată lumea vrea să facă privatizarea asta. Toată lumea aşteaptă să vină el cu banii. (...) Eu îl iubesc, dar chestiunile astea de manipulare, de intoxicare, ca să ridice lumea în capul Guvernului... Eu ţin la Dan chiar dacă a făcut tâmpenia asta. Tot ţin la el şi îi spun: "Eşti fratele meu mai mic, vino încoace să te duc la spital şi facem un control la cap"", a declarat Gigi Becali.

 Plecat din țară, luni, Dan Diaconescu s-a întors miercuri. La sosirea în Capitală, Diaconescu a declarat că a fost plecat în Germania, Spania, Franţa, Monaco şi Austria şi a adăugat că e posibil să părăsească din nou România, în cursul serii de miercuri. După informațiile RTV, Diaconescu ar fi mințit referitor la voiajul din aceste zile, el beneficiind de două zile de vacanță la Nisa, unde s-a cazat într-un hotel de cinci stele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel