Băsescu, un om normal, iar soția sa, o dulcică. Vezi cui aparțin aprecierile

vecini_traian_basescu
vecini_traian_basescu

Președintele Traian Băsescu și soția sa, Maria, au primit numai cuvinte de laudă din partea vecinilor care stau pe strada Mihăileanu, unde șeful statului deține o locuință. Maria Băsescu este o "dulcică", iar Traian Băsescu "un om normal și prietenos cu vecinii", cărora nu le mai curge apă în casă, de când președintele a făcut reparații la casă.

Soția președintelui României, Maria Băsescu, a lăsat o impresie foarte bună unui locatar al vilei din Mihăileanu: "E o dulcică. Niciodată nu a ieșit din tiparul dânsei. E o doamnă la locul ei, îşi vede de treabă, femeie ca lumea".

Cât despre Traian Băsescu, același vecin a spus: "E un om normal: face glume, e prietenos cu vecinii, cu oamenii care ştiu să facă glume. Nouă ne curgea în casă dacă nu se muta el, dacă nu făcea reparaţii. A băgat nişte bani. Acum e bine şi pentru noi. E un om extraordinar, pentru noi. Felul cum se comportă, e un om din popor", a mai spus colocatarul din vila de pe strada Mihăileanu.

Cine asigură paza vilei din Mihăileanu

Despre zvonurile că zona este păzită de SPP, vecinul a glumit pe această temă: "Avem SPP, avem patru tanchete în pod şi o trupă de 42 de soldaţi şi subofiţeri".

În legătură cu așa-zisa apetenţă a preşedintelui pentru băutură, vecinii cred că sunt doar aiureli. "Niciodată. Şi a venit de zeci de ori aici, am vorbit cu el gură în gură, cum ar veni, niciodată nu l-am mirosit: astea sunt aiureli. Ce să facă Traian Băsescu, să bea el ca să ce?", a spus vecinul.

În schimb, despre intenția Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, de a trece autostrada suspendată prin strada Mihăileanu, anunțată la Pro TV, vecinii sunt convinși că este doar o glumă: "E la mişto, aruncată aşa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel