Băsescu sărbătorește la Constanța 36 de ani de la absolvirea facultății

basescu_la_constanta
basescu_la_constanta

Președintele suspendat Traian Băsescu, însoțit de soția sa Maria, sărbătorește, sâmbătă seară la Constanța, 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", în compania foștilor săi colegi.

În ultimii șase ani, întâlnirea absolvenților promoției 1976 de la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța a avut loc la vila de protocol din staţiunea Neptun, însă, în acest an, Traian Băsescu petrece alături de foştii săi colegi la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din municipiul de la malul mării.

Președintele suspendat Traian Băsescu, împreună cu soția sa, Maria Băsescu, a ajuns la restaurant sâmbătă seară, în jurul orei 19.20, aceasta fiind prima apariție în public, după comunicarea verdictului Curții Constituționale privind rezultatul referendumului.

Traian Băsescu a fost întămpinat de fostul senator Dorel Onaca şi de un fost coleg, Costică Iancu. "Salut, Costică! Ce faci? Au ajuns toţi?", i-a spus preşedintele. "Suntem 50%+1", a raportat Iancu.

Jurnaliștii prezenți la intrarea în hotel nu au avut parte, în schimb, de nicio declarație din partea lui Traian Băsescu, care urmează să se întoarcă la Palatul Cotroceni, după ce decizia CCR va fi adusă la cunoștința plenului Parlamentului.

Pentru reuniunea generației 1976 a Academiei Navale, personanlul hotelului s-a ocupat aproape întreaga zi de pregătiri, pentru ca cei aproximativ 60 de absolvenți, foști colegi ai lui Traian Băsescu, să petreacă cât mai frumos.

După cum reiese din CV-ului președintelui suspendat, Traian Băsescu a absolvit în 1976 Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel