Băsescu, la căpătâiul "regelui", pe banii cui? Chirieac: Nu s-a putut abține

basescu
basescu

În emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, moderată de Alessandra Stoicescu, a fost dezbătută prezența președintelui Traian Băsescu la căpătâiul autoproclamatului rege al rromilor. Mai mulți telespectatori ai emisiunii au ridicat, pe pagina de Facebook, aceeași întrebare: "Pe banii cui s-a dus Traian Băsescu la căpătâiul prietenului Florin Cioabă?". 

Întrebările sunt multiple și derivă din răspunsul la o singură întrebare: "Traian Băsescu s-a dus în calitate de prieten sau președinte?". Răspunsul dedus ar fi în calitate de prieten pe banii statului, pentru că, așa cum a spus și el, Traian Băsescu este președintele României, și țara este locul său de muncă. Una dintre persoanele care se întreba pe ce bani a călătorit Traian Băsescu, a subliniat că această datorie din prietenie a președintelui costă aproximativ 2.000 de euro.

Dubla povară a lui Traian Băsescu: prieten și președinte. Ce calitate a avut la priveghiul lui Cioabă?

Bogdan Chirieac a subliniat că Traian Băsescu atunci "când s-a dus la priveghi, s-a dus în calitate de persoană fizică. Coroana este a lui Traian Băsescu pentru prietenul meu, Florin Cioabă. Nu e vorba despre Florin Cioabă, cetățeanul României". Analistul a subliniat, despre reacția imediată a președintelui, că "Traian Băsescu nu s-a putut abține. A mers cu elicopterul". Analistul a adăugat că "Această chestiune a fost văzută de presă și speculată în locul Guvernului, care, dacă trimite delegații speciale la un eveniment privat, care este o înmormântare, atunci suferă de incoerență". Bogdan Chirieac a atras atenția asupra unor intenții ale partidelor de a trimite delegații, care să depună coroane la catafalcul autointitulatului rege. Până acum, surse parlamentare au declarat pentru Agerpres că o delegație a PSD, din care vor face parte Codrin Ștefănescu și Mădălin Voicu, va merge să depună o coroană pentru regele Cioabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel