Băsescu, finanțat de Vântu? Ce spune omul de afaceri

Sorin Ovidiu Vântu
Sorin Ovidiu Vântu

Senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu susține că, în 2004, Alianța D.A. ar fi primit șapte milioane de dolari de la două firme off-shore din Cipru, bani care ar fi fost folosiți în campania electorală, dar care nu ar fi fost declarați. Unul dintre cele două off-shore-uri este COMAC Limited, aparținând omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Sorin Ovidiu Vântu susține că nu i-a dat niciodată vreun leu lui Traian Băsescu sau Alianței D.A., direct sau prin intermediul vreunei companii pe care o deține. Acesta consideră că este foarte posibil ca Sorin Roșca Stănescu să fi fost intoxicat.

„Nici pomeneală. Nu știu ce spune Roșca Stănescu. Ceea ce vă pot spune cu certitudine este că nu i-am dat niciun leu domnului Traian Băsescu. Nici direct, nici printr-o companie și așa mai departe. Este exclus și ca cineva de la Comac să fi făcut acest lucru. Este exclus! Eu cred c[ domnul Roșca Stănescu a fost mințit. I s-au băgat niște hârtii false sub nas și de bună-credință domnia sa le-a preluat ca fiind reale. Este o prostie de la cap la coadă. Nu am dat niciodată, direct sau printr-o companie de-a mea, vreun leu domnului Traian Băsescu sau Alianței D.A.”, a declarat Sorin Ovidiu Vântu, pentru luju.ro.

Vezi și: LuJu: Firmă din documentele lui SRS, condusă de Sorin Ovidiu Vântu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel