Bărbat salvat de pompieri dintr-o fânână. A fost îngropat de mai mulți bolovani

Foto: arhiva
Foto: arhiva

Un bărbat de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână.

Un bărbat de 63 de ani din lsatul Domneşti a fost salvat de pompieri după ce, în timp ce curăţa o fântână, au căzut peste el mai mulţi bolovani şi a fost acoperit în totalitate, transmite Agerpres. Primul ajutor i-a fost acordat de către un fost pompier militar care locuieşte în apropiere de locul unde s-a produs incidentul.

"Acesta a luat primele măsuri de asigurare a victimei, a alertat pompierii bistriţeni, a solicitat resursele necesare cu echipamente specifice. În primă fază, bărbatul în vârstă de 63 de ani putea respira doar prin spaţiile dintre bolovanii de mari dimensiuni, dar, din fericire, se putea comunica cu el. Acesta a fost cooperant pe toată durata intervenţiei şi a ajutat salvatorii să îi faciliteze extragerea cât mai rapid posibil. Mai mulţi pompieri militari au intrat succesiv în fântână, asiguraţi de restul echipajelor, şi au îndepărtat, piatra cu piatră, elementele care blocau evacuarea victimei", a informat ISU.

După aproximativ o oră, bărbatul a fost extras şi predat echipajului SMURD, aparent fără leziuni majore, şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite. Dacă nu se intervenea prompt, bărbatul putea să moară sufocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel