Augustin Zegrean: Nu am fost muşcat de un câine, de o oaie, da

Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale, a declarat, miercuri dimineața, înainte de şedinţa în care Curtea  va judeca soarta câinilor fără stăpân că "Nu am fost muşcat de nici un câine pănă acum. Pe mine m-a muşcat o oaie!".

 La intrarea în sediul CCR, președintele instituției, Augustin Zegrean, a fost întrebat dacă este deţinător de câine. Acesta a răspuns că nu are căţei, dar are un câine lup "care se află de 3 zile în greva foamei de când a aflat se judecă azi soarta câinilor fără stăpân şi că se va lua o decizie".

De asemenea, Augustin Zegrean le-a spus protestatarilor care aşteaptă decizia CCR că speră ca azi să se dea o decizie pentru ca acei oameni "să nu mai stea în picioare pentru că ei nu au patru labuţe".

Miercuri dimineața, câteva zeci de protestatari pichetau intrarea Curții Constituționale, unde cei nouă judecători urmează să ia o decizie referitoare la Legea eutanasierii câinilor fără stăpân, în urma sesizării  unui număr de 30 de parlamentari  privind neconstituționalitatea acestei legi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel