Andrei Vlad are un singur regret după debutul la EURO U21

Facebook Andrei Vlad
Facebook Andrei Vlad

Andrei Vlad, portarul naţionalei României U21, a spus care este singurul său regret după egalul cu Olanda de la Campionatul European. 

”Am încercat să facem un meci bun și cred că ne-a ieșit, chiar dacă în prima repriză am fost dominați foarte clar, în a doua am început să avem ocazii. Nu putem fi nemulțumiți, prima repriză a fost a lor, dar în ultimele 20 de minute am fost peste ei. 

Cred că este un rezultatul echitabil. A fost important că am revenit repede în joc, Ciobi (n.r. Andrei Ciobanu, autorul golului de 1-1) a marcat la trei minute distanță de golul lor. A reușit un gol extraordinar, mai rar vezi asemenea execuții”, a declarat Andrei Vlad, într-o conferință de presă.

Andrei Vlad a recunoscut că un minus pentru România reprezintă absența spectatorilor, prezenți în număr mare în 2019, la precedenta ediție a Euro U21

”Este trist că nu avem suporterii lângă noi, acum doi ani a fost cu totul altă atmosferă, dar noi trebuie să ne facem treaba, cu sau fără suporteri”, a transmis Andrei Vlad, conform Digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel