Anca Țurcașiu, în cârje la TV. Ipostaza care i-a speriat pe toți: Durerea e inevitabilă, suferința e opțională

Foto: Instagram Anca Turcasiu
Foto: Instagram Anca Turcasiu

Anca Țurcașiu a apărut în cârje la televizor. Ce s-a întâmplat cu actrița.

Anca Țurcașiu a îngrijorat pe toată lumea după ce și-a făcut apariția în cârje, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anca Țurcașiu a avut parte de un moment nefericit. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, artista și-a făcut apariția în cârje. Moderatorul emisiunii a ajutat-o pe această să ajungă cu grijă pe canapea. Ulterior, actrița a povestit că s-a ajuns aici din cauza unui mic accident pe care l-a avut chiar în propria locuință.

Ce a pățit, de fapt, Anca Țurcașiu

Mai exact, Anca Țurcașiu a alunecat și a căzut pe gresia lucioasă din apartament, rupându-și rotula. Actrița este nevoită să poarte orteză în următoarea perioadă.

„Am căzut, într-o zi, pe gresie în genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Într-o seară am plecat și am căzut. Eu de fel sunt destul de împiedicată, am atras asta. M-am gândit toată vara să nu alunec pe gresie, că era lucioasă. Mi-am rupt rotula. Mi-am ținut toate spectacolele cu orteză, am instalat fotoliu pe scenă", a povestit Anca Țurcașiu, potrivit Spectacola.ro

Cu toate astea, Anca Țurcașiu a mărturisit că nu poate să stea departe de scenă, astfel că și-a onorat toate spectacolele,  performând cu orteză, bucurându-se de faptul că românii continuă să meargă la teatru chiar și în contextul pandemic.

"Durerea e inevitabilă, suferința e opțională"

„La teatru, am adaptat-o și pe Dolores, personajul meu din piesă „Rude cu nevasta-mea”, am făcut-o șchiopă. Am zis asta e, s-a întâmplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit.

Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferința e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă.

Lumea vine la teatru și în contextul actual, pentru că au nevoie să se simtă bine. Mă bucur că nu ne-au închis de tot.”, a declarat frumoasă actriță Anca Țurcașiu la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel