ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Senatorul Florea Voinea va candida pe lista ALDE Dolj pentru Senatul României.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Senatorul Florea Voinea va candida pe lista ALDE Dolj pentru Senatul României, informează un comunicat de presă al ALDE Dolj remis, luni, Agerpres.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Voinea, ales senator în 2012 pe listele USL, în colegiul uninominal 3 din judeţul Dolj, nu a mai fost desemnat candidat la alegerile parlamentare din acest an pe listele PSD Dolj, iar surse politice au declarat pentru Agerpres că acesta va deschide lista de candidaţi a ALDE pentru Senat în judeţul Dolj.

'Senatorul Florea Voinea a devenit membru ALDE Dolj, cu acte în regulă. Considerăm că experienţa politică a domnului Voinea va fi un câştig important pentru organizaţia noastră în perspectiva alegerilor parlamentare din acest an. Florea Voinea va candida pe lista ALDE Dolj pentru un mandat în Senatul României', se afirmă în comunicatul de presă al ALDE Dolj.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Potrivit sursei citate listele de candidaţi ALDE pentru alegerile parlamentare vor fi validate luni, 24 octombrie 2016, în cadrul Delegaţiei Naţionale Permanente a partidului, iar ALDE Dolj va depune listele de candidaţi la Biroul Electoral de circumscripţie Dolj până joi, 27 octombrie 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel