ALEGERI 2016. Liderul PNL Bistriţa-Năsăud la lansarea candidaţilor: Avem o echipă inedită

ALEGERI 2016. Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare, care a avut loc la Sala Polivalentă din Bistriţa, printre invitaţi numărându-se secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi deputatul PNL de Constanţa Mihai Tararache.

ALEGERI 2016. Din program a făcut parte şi un spectacol folcloric. Pe scenă au urcat candidaţii filialei Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor şi Senat, aceştia fiind prezentaţi de către liderul interimar al organizaţiei, Robert Sighiartău (27 ani), drept 'o echipă inedită, o echipă nouă, formată din oameni tineri, dar şi cu experienţă, din oameni care sunt respectaţi şi apreciaţi în comunităţile lor'.

ALEGERI 2016. În discursul său, Robert Sighiartău a făcut apel la o reformă a valorilor în România, odată cu alegerile parlamentare, dându-l ca exemplu pentru clasa politică pe actualul prim-ministru Dacian Cioloş.

'Noi, cei care venim în faţa dumneavoastră, în faţa electoratului, avem obligaţia să le spunem cetăţenilor că vom avea un alt sistem de valori după care ne vom ghida în politică. (...) Cea mai mare reformă pe care PNL trebuie să o facă la 100 de ani de la Marea Unire este o reformă în ceea ce priveşte valorile. (...) PNL trebuie să ajute la ridicarea morală a României, trebuie să scoatem în faţă politicieni model pentru România, trebuie să urcăm pe scena României oameni de valoare din toate domeniile şi sunt bucuros că în anul acesta sunt condus de un prim-ministru care face cinste României, un prim-ministru cinstit, cu bun simţ, care este un model pentru clasa politică', a spus Sighiartău.

ALEGERI 2016. Robert Sighiartău deschide lista PNL Bistriţa-Năsăud pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de consilierul judeţean Doris Moldovan (37 ani), fost director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Primul loc la Senat, considerat eligibil, este ocupat de către prim-vicepreşedintele coordonator al filialei judeţene, Ioan Turc, în prezent director al Oficiului Judeţean al Registrului Comerţului.

ALEGERI 2016. Niciunul dintre actualii parlamentari PNL de Bistriţa-Năsăud nu se va întoarce în Parlament. Singurul care se află pe lista de candidaţi este senatorul Dorin Dobra, însă el ocupă locul al doilea la Senat după Ioan Turc, care este considerat neeligibil.

ALEGERI 2016. În ceea ce îi priveşte pe deputaţii Ioan Oltean şi Stelian Dolha, aceştia au anunţat că nu mai doresc să candideze, primul din cauza problemelor cu justiţia, iar cel de-al doilea din cauza neînţelegerilor cu actuala conducere a filialei judeţene. Un alt parlamentar PNL de Bistriţa-Năsăud care nu şi-a exprimat intenţia de a candida pentru un nou mandat este senatorul Cristian Florian. Judeţul Bistriţa-Năsăud va avea, după alegerile parlamentare, cinci deputaţi şi doi senatori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel