ALEGERI 2016. Brăila: PNL vrea să obţină la alegerile parlamentare un senator şi doi deputaţi

ALEGERI 2016. PNL Brăila vrea să obţină la alegerile parlamentare din 11 decembrie un senator şi doi deputaţi, a declarat miercuri, în conferinţă de presă, vicepreşedintele organizaţiei, deputatul Vasile Varga.

ALEGERI 2016. La nivelul judeţului Brăila în alegerile parlamentare din 11 decembrie s-au înscris aproximativ 140 de candidaţi din 11 formaţiuni politice, care candidează pentru cinci locuri de deputaţi şi două de senatori.

ALEGERI 2016. La conferinţa de presă organizată miercuri de PNL Brăila a fost prezentă cea care deschide lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor, medicul Antoaneta Ioniţă, fost şef UPU Brăila, în prezent medic de familie, aflată la prima candidatură pe scena politică.

'Primul lucru pe care îl voi avea în vedere în momentul în care voi ajunge în Parlament va fi adoptarea Legii prevenţiei în sănătate. Introducerea de analize gratuite pentru toţi este o măsură imperios necesară. Degeaba investim în sistemul de sănătate curativ, dacă nu ştim să prevenim bolile. Educaţia în şcoli contează foarte mult pentru a avea o societate sănătoasă.

ALEGERI 2016. De asemenea, va fi actualizată permanent lista de medicamente compensate şi gratuite, pentru că degeaba avem medicamente pe liste, dacă nu le regăsim în farmacii', a declarat Antoaneta Ioniţă.

ALEGERI 2016. Lista candidaţilor PNL Brăila pentru Senat se deschide cu omul de afaceri Florin Cîrligea, singurul brăilean în TOP 300 Capital, cu o avere estimată la 22-23 milioane de euro, fost subprefect de Brăila, în prezent consilier judeţean.

'O eventuală câştigare a alegerilor generale de către PSD ar reprezenta o mare problemă pentru România. Suntem singura insula de democraţie proEuropa şi nu proRusia.

ALEGERI 2016. Nu aş vrea ca România, după atâta amar de vreme, în care părinţii, bunicii noştri şi copiii noştri au luptat pentru apropiere de Occident, să ne întoarcem acum către Est. Singura garanţie să nu se întâmple asta este PNL şi premierul Dacian Cioloş', a declarat Cîrligea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel