Adrian Năstase ar putea fi eliberat, luni. Vezi ce spune Lucian Bolcaș

Fostul președinte al PSD, Adrian Năstase, a beneficiat, duminică, poate de ultima vizită a  fiilor săi la Penitenciarul Jilava, cu o zi înainte de verdictul pentru eliberarea condiționată a sa. Avocatul Lucian Bolcaș a declarat pentru De Ce News că teoretic este posibil ca o decizie de punere în libertate a lui Năstase să se amâne, dar practcic nu crede că acest lucru se va întâmpla.

 Judecătorii Tribunalului București vor decide, luni,  dacă vor respinge recursul procuroriilor la deczia de eliberare condiţionatăa lui Adrian Năstase.

În momentul în care a ajuns la Penintenciarul Jilava, Andrei Năstase spunea că a venit să-și viziteze tatăl în speranța că aceasta va fi ultima ocazie în care-l va vedea după gratii. De asemenea, acesta a spus că i-a adus tatăl fotografii de la evenimentul de sâmbătă, când cartea lui Adrian Năstase, scrisă în închisoare, a fost lansată în absența autorului.

 ”Cred că este important de spus este că mâine îl luăm acasă. Îmi doresc lucrul ăsta și cred că toată lumea o face, până la urmă. Am adus niște fotografii de la lansarea de ieri și sper să ne bucurăm împreună, să ne uităm peste ele, să-i arăt câtă lume a venit. Au fost peste 300 de persoane”, a declarat fiul fostului premier.

Referitor la decizia magistraților, în condițiile în care două judecătoare care trebuiau să facă parte din completul de luni au fost arestate, Lucian Bolcaș, unul dintre avocații lui Adrian Năstase, a declarat în exclusibitate pentru De Ce News că "Există un complet de urgență în  care completul desemnat prin repartizarea așa-zisă aleatorie nu poate să funcționreze este numit. De altfel s-a și declarat. Președinta Tribunalului a spus că există completul făcut". Despre o amânare a unei deciziei în cadrul  eliberării condiționate a lui Adrian Năstase, Bolcaș a declarat că "teoretic da, practic nu crde că va mai fi posibil acest lucru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel