Accident grav cu două autocare: trei morți și 29 de răniți

politie-cercetari-accident
politie-cercetari-accident

Două autocare pline cu pasageri s-au ciocnit la Nădlac, județul Arad, accidentul soldându-se cu 3 morți și 29 de răniți. Unul dintre cele autovehicule de transport pasageri venea din Spania, iar celălalt plecase din Târgu Secuiesc cu destinația Ungaria, transmite Realitatea Tv.

Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în jurul orei 04.00, pe DN7, în zona oraşului arădean Nădlac, a avut loc un accident grav de circulaţie. Este vorba despre o coliziune frontală între două autocare, soldată (potrivit primelor informaţii) cu decesul a trei persoane şi rănirea gravă a altor trei. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la locul evenimentului.

”La locul accidentului au fost mobilizate 11 ambulanțe, patru echipaje SMURD și șapte echipaje ale serviciului județean de ambulanță. La locul accidentului au fost evaluate 36 de victime. Este vorba de trei decedați, doi pacienți în stare critică, restul fiind stabili. La Unitatea de Primiri Urgențe Arad avem în acest moment 21 de victime, dintre care două în stare critică și 19 stabile. Din cei stabili, patru sunt copii”, a declarat Monica Puticiu, coordonator SMURD Arad, potrivit Digi24.

Printre cei răniți se află și trei copii, care se află în afară oricărui pericol.

Persoanele decedate sunt șoferi, doi din autobuzul care mergea spre Ungaria și unul din cel cu destinația Spania.

Din declaraţiile martorilor se pare că accidentul a avut loc la ora 3.30, în condiţii de vreme rea, pe ploaie, într-o curbă de 90 de grade. Autocarul care venea din Spania a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de autobuzul care făcea cursa Târgu Secuiesc – Budapesta.

Pasagerii spun că e greu de apreciat viteza maşinilor. Cei din autocarul care venea din Spania au spus, totuşi, că acesta circula cu 80-90 de kilometri la oră. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, în cele două autocare s-au aflat aproximativ o sută de pasageri. Până la sosirea altor autocare cu care să-şi continue drumul, aceştia au fost duşi la sediul Căminului Cultural din Nădlac, unde au primit cazare, mâncare şi apă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel