Vaporul care nu este primit în nicio țară

Autorităţile din Belize şi din Mexic nu au permis intrarea în porturi a vasului de croazieră american, Carnival Magic, la bordul căruia este o pasageră care a gestionat mostre cu Ebola.

Autorităţile mexicane nu au permis staţionarea navei Carnival Magic în largul Portului Cozumel, a comunicat compania de croaziere Carnival. Nava va face cale întoarsă şi este în drum spre Statele Unite.

La bordul vasului este o asistentă medicală din Dallas care a gestionat mostre ale unui pacient bolnav de Ebola. Asistenta medicală a plecat în croazieră din Galveston (Texas), pe 12 octombrie. Deşi centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor (CDC) a dat asigurări că asistenta nu a avut contacte directe cu pacientul liberian Thomas Eric Duncan, decedat de Ebola în Texas, se pare că nu este suficient pentru ca vasul să fie primit în porturile din afara SUA.

Citește și: SUA: EBOLA ar putea fi următoare SIDA sau poliomielită

Vasul de croazieră Carnival Magic este în croazieră în Caraibe şi are aproximativ 4.000 de pasageri şi peste 1.000 de membri ai echipajului, potrivit libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel