Steaua nu mai joacă în Ghencea din cauza conflictului cu Armata: Se mută pe Arena Națională

Neînțelegerile dintre conducătorii Stelei și șefii Armatei au ajuns într-un punct critic, astfel că ”roș-albaștrii” nu vor mai juca niciun meci din acest sezon pe arena din Ghencea, transmite sport.ro. Asta după ce în urmă cu două săptămâni conducerea Stelei anunţa că echipa va părăsi stadionul din Drumul Taberei începând cu sezonul viitor.

Steaua mai are de disputat patru partide pe teren propriu în acest sezon de Liga I, cu Oţelul, ASA Târgu Mureş, Chiajna şi FC Botoşani. Toate aceste meciuri se vor disputa pe Arena Naţională.

De asemenea, Steaua va mai juca un meci pe Arena Naţională, cu Dinamo, însă partida este considerată în deplasare.

Până acum, în acest sezon de Liga I, Steaua a jucat şi în Ghencea şi pe Arena Naţională, în funcţie de importanţa meciurilor. În Ghencea, cea mai mare asistenţă a fost înregistrată la partida cu Rapid (9.500 de spectatori), în timp ce pe Arena Naţională Steaua a avut o medie de peste 21.000 de spectatori.

Echipa finanțată de Gigi Becali a pierdut dreptul de a juca în Ghencea ca urmare a refuzului Clubului Sportiv al Armatei de a prelungi contractul de închiriere a arenei. Asta după ce Steaua a pierdut în faţa MApN şi dreptul de a folosi numele şi sigla.

Citește și: Gigi Becali a primit o ofertă bombă pentru a vinde Steaua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel