SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC, în OPTIMI DE FINALĂ la BEIJING. SIMONA HALEP a ELIMINAT-O pe LIN ZHU, în TURUL 2 de la BEIJING

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC, în OPTIMI DE FINALĂ la BEIJING. Simona Halep s-a calificat în această dimineață în optimile de finală ale turneului de la Beijing, după ce a trecut în două seturi de chinezoaica Lin Zhu, scor 7-5, 6-4.

Vezi și: Soluția lui Țiriac pentru problemele lui Halep: "Fata asta a căzut din cer"


SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC, în OPTIMI DE FINALĂ la BEIJING. În partida cu locul 167 WTA, la scorul 7-5, 5-3, Simona Halep a avut condus cu 40-0, având trei mingi de meci. Chinezoaica a reușit să revină și a egalat la 40, moment în care constănțeanca a mai beneficiat de o minge de meci. Însă Lin Zhu a reușit să își adjudece game-ul pe propriul serviciu, și a făcut 5-4 în setul secund.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC, în OPTIMI DE FINALĂ la BEIJING. În următorul game, Simona Halep și-a adjudecat fără probleme serviciul și a obținut calificarea în optimile de finală ale turneului de la Beijing, după o oră și 30 de minute de joc.

SIMONA HALEP - ANDREA PETKOVIC, în OPTIMI DE FINALĂ la BEIJING. În optimile de finală din competiția asiatică, românca de pe locul 2 WTA o va întâlni pe Andrea Petkovic (Germania, locul 17 WTA și a 15-a favorită a turneului din capitala Chinei).

Citește și: Victorie și la dublu! Halep și Olaru, în optimi la Beijing. Cu cine vor juca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel