Managerul unei ferme de broaște țestoase, executat după vizita lui Kim Jong-un

Managerul unei ferme de broaște țestoase de la Phenian a fost executat după ce liderul nord-coreean Kim Jong-un a criticat, în timpul unei vizite efectuate la fermă, activitatea acestuia, informează cotidianul sud-coreean Daily NK, care citează o sursă nord-coreeană, informează agenția de presă RIA Novosti, reluată de Agerpres.

"Managerul a fost împușcat după ce Mareșalul (Kim Jong-un) a efectuat o vizită de informare la ferma de broaște țestoase amplasată la râul Taedong, în Phenian. Managerul a fost executat pentru că nu în toate rezervoarele era suficientă apă și mâncare, ceea ce a dus la decesul unui mare număr de broaște țestoase", a relatat sursa nord-coreeană.

Totodată, sursa a precizat că proasta alimentare cu apă a fermei este cauzată de căderile de curent.

Informația privind executarea prin împușcare a managerului a fost confirmată de alte două surse de informație din capitala nord-coreeană.

Citește și: Kim Jong-un, măsură radicală împotriva unor oficiali pentru că nu au mărit raţia de orez a soldaţilor

Despre ultima execuție răsunătoare care a avut loc în Coreea de Nord s-a aflat în luna mai: ministrul nord-coreean al apărării, Hyon Yong-Chol, a fost executat cu o rachetă antiaeriană de la scurtă distanță, o metodă de execuție rezervată demnitarilor cu rang înalt. Lui Yong-Chol i s-a reproșat ca a ațipit în timpul unei manifestații militare și că i-ar fi răspuns în mai multe rânduri lui Kim Jong-un, fapte calificate drept trădare de stat.

De asemenea, în decembrie 2013 a devenit cunoscut că unchiul liderului nord-coreean, Jang Song-thaek, de 67 de ani, care a condus multă vreme 'consiliul de regență' pe vremea când Kim Jong-un era tânăr și era considerat 'al doilea om în stat', a fost executat în urma verdictului justiției nord-coreene, conform căruia Song-thaek ar fi încercat să organizeze o lovitură de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel