Ion Iliescu, Victor Ponta și Liviu Dragnea, sub lupa lui Sorin Oprescu

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat joi seară la B1 TV, a vorbit despre PSD, demisia premierului Victor Ponta din conducerea partidului și noul președinte interimar al social democraților, Liviu Dragnea, precum și despre președintele de onoare al social-democraților, Ion Iliescu.

Despre premierul Victor Ponta, Sorin Oprescu a afirmat că "e bine, e în tonus, l-am văzut la televizor și personal, la Ziua Națională a Franței". 

"Ponta a crescut uitându-mă la el. L-am cunoscut în 2000. A făcut față întotdeauna, a avut idei în regulă, pline de bun simț. Pe mine personal nu m-a dezamăgit niciodată",  a Oprescu.

În ceea ce îl privește pe președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, edilul spune că "Am văzut și eu care e părerea domnului Iliescu. Acum sincer să vă spun, glumeam odată că domnul Iliescu și dacă îl așezi în debara, tot ții seama de părerea dânsului. Vrem, nu vrem, ăsta e adevărul. A marcat o etapă importantă".

Pe cine se bazează Dragnea în PSD. Ion Iliescu și Adrian Năstase, în prim plan

Întrebat de ce crede că Iliescu l-a susținut pe Dragnea, primarul Capitalei spune că "pentru că e un bun organizator. El când are de spus un lucru e corect. Aș îndrăzni să spun că e maestru la etichete. Și eu am rămas ușor surprins pentru că știam de părerea dânsului tot din discuțiile făcute de analiști".

În privința noului lider interimar al PSD, Liviu Dragnea, edilul Capitalei, medic de profesie, a pus un "diagnostic" concis: "E un om așezat, un om care vrea să facă, am avut și momente când am apreciat puterea pe care o are, de a organiza și de a face" .

Liviu Dragnea, pus în încurcătură: La ce întrebare nu a știut răspunsul exact

Cât despre PSD, Sorin Oprescu a precizat că "e un partid destul de bine structurat, mult mai bine în jurul unor principii, e un partid disciplinat și cred că o să iasă cu fața curată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel