EXCLUSIV  Greșeala lui Klaus Iohannis care a îngropat PNL la alegeri

Victor Ponta a vorbit la DC NEWS LIVE despre greșeala majoră pe care Klaus Iohannis a făcut-o anult treci și care a costat Partidul Național Liberal, la alegerile locale.

"Toată lumea consideră că în noiembrie, domnul Iohannis a fost prea lacom și s-a grăbit. Dacă avea răbdare și nu folosea moartea oamenilor ca să dea jos guvernul, ieri ( duminică n.r -) rezultatele arătau altfel", spus Victor Ponta la DC NEWS LIVE.

Potrivit datelor parțiale anunțate de BEC, marți dimineață, alianţa PSD+UNPR a obţinut la Primăria Capitalei 43,45% din totalul voturilor valabil exprimate la alegerile locale de duminică, urmată de USB cu 29,93%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 889 de secţii din totalul celor 1.252 existente în Bucureşti.

Partidul Social Democrat a obţinut 37,62% din voturile valabil exprimate pentru primari la alegerile locale de duminică, fiind urmat de Partidul Naţional Liberal cu 32,80%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 3.122 de secţii din totalul celor 3.186 existente în ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel