Fost procuror-șef în Parchetul General, scrisoare lui Voiculescu: Sistemul băsist vă execută

Foto: luju.ro
Foto: luju.ro

Un fost procuror-șef din cadrul Parchetului General, Angela Nicolae, îi transmite lui Dan Voiculescu o scrisoare în care spune că președintele fondator al PC este "executat" de "sistemul băsist".

Angela Nicolae este fosta șefă a Direcției Relații Internaționale din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Ea a fost trimisă în judecată la 18 decembrie anul trecut, alături de fiul ei și alți doi oameni de afaceri. DNA o acuză că a cerut aproape 88.000 de lei pentru a interveni în mai multe dosare. 

Scrisoarea integrală a Valentinei Nicolae, conform luju.ro:

Stimate domnule profesor Dan Voiculescu


Va scriu aceasta scrisoare nu in calitate de fost magistrat, de fost procuror-sef de 18 ani, la Parchetul General, dar va scriu in primul rand ca om, ca cetatean al acestei tari distrusa de ciuma basista, care a simtit nevoia sa-si exprime sincer si liber gandurile si sentimentele.


Am trecut si eu printr-o situatie similara cand sistemul basist prin instrumentul sau cel mai represiv, DNA, m-a executat dupa o cariera de 35 de ani si o activitate impecabila.


De aceea, eu mai mult decat altii va inteleg cel mai bine, desi foarte multe persoane stiu ca sunteti nevinovat, dar nu au curajul sa o spuna public.


Am admirat si admir la dumneavoastra curajul si demnitatea de care ati dat dovada, faptul ca ati avut coloana vertebrala si diavolul nu a putut sa faca niciun pact cu dumneavoastra desi si-ar fi dorit, pentru ca in realitate ii este frica de dumneavoastra. De aceea, vi s-a pregatit acest dosar penal, pentru a fi executat.


Prin inteligenta dumneavoastra, prin sentimentele pe care le aveti pentru poporul roman, ati fi putut face multe lucruri bune, dar din pacate oamenii valorosi nu au fost lasati sa mearga mai departe. Am increderea ca judecatorii care va vor solutiona dosarul isi vor aminti ca atunci cand au intrat in magistratura au depus un jurmanat pe care nu trebuie sa-l uite si nici sa-l incalce vreodata.


Adevarul judiciar trebuie sa fie mai presus de orice interese politice, de orice razbunari pentru ca viata este asa de scurta.


Inca o data domnule profesor, imi exprim sentimentele de solidaritate cu dumneavoastra si va asigur de consideratia mea deosebita.


Dr. Angela Nicolae


Fost procuror-sef in Parchetul General

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel