Cine îi va lua locul lui Cătălin Măruță la PRO TV

Pro TV face schimbări în grila de programe pentru această vară şi se pregăteşte un show estival. S-a vorbit deja că Vica Blochina, Răzvan Fodor, Ruby sau Gina Pistol ar fi printre prezentatori.

Noul show va începe, în această vară, la Pro TV. Încă nu s-a anunţat oficial cine sunt prezentatorii, însă gazdele noi emisiuni "Vorbește lumea" își vor folosi carisma și simțul umorului pentru a dezbate în timpul săptămânii subiecte fierbinţi şi considerate uneori tabu, spun cei din Pro TV. "Vorbeşte lumea" va intra pe post după ce Cătălin Măruţă va intra în vacanţă.

Noul show le va prezenta românilor ce se întâmplă în culisele evenimentelor mondene, informații despre cele mai noi trenduri în modă, ultimele noutăți despre vedetele preferate. Tot aici vor avea parte de sfaturi și trucuri pentru rețete culinare și tratamente de înfrumusețare.

Reprezentanţii Pro TV susţin că telespectatorii vor descoperi la "Vorbeşte lumea" cum e lumea de dincolo de celebritate și vor afla în direct lucrurile pe care toată lumea le gândește, dar puțini au curajul să le spună cu voce tare, informează România TV.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Măruță a dat afară din emisiune un invitat. "Să vă fie rușine"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel