Cătălin Moroşanu, desemnat şeful organizaţiei de tineret a PDL Iaşi

morosanu
morosanu

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu a fost desemnat şeful organizaţiei de tineret a filialei judeţene a PDL Iaşi,  după ce anul trecut a fost ales consilier judeţean pe listele democrat-liberalilor.

Supranumit "Moartea din Carpaţi", Moroșanu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a fost rugat de preşedintele organizaţiei naţionale de tineret a PDL, Sorin Moldovan, să preia şefia filialei ieşene a tinerilor democrat-liberali, el susţinând că a acceptat acest lucru.

 "Voi avea o misiune dificilă, pentru că până în noiembrie trebuie să organizez alegeri la tineret în cele o sută de localităţi ale judeţului. Este o experienţă de viaţă, mi-a intrat politica în sânge. Dacă nu intrăm noi tinerii în politică, ce facem? Trebuie să luăm taurul de coarne", a declarat Cătălin Moroşanu.

 Moroşanu a afirmat că nu s-a decis dacă va candida în alegerile interne din noiembrie, pentru şefia organizaţiei judeţene de tineret a PDL Iaşi.

Desemnarea lui Moroşanu la şefia tinerilor PDL Iaşi survine demisiei din acest post a consilierului judeţean Radu Ursanu, care depăşise limita de vârstă pentru a mai putea rămâne în funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel