"Vocea României", Mihai Chițu, știe ce va face cu premiul de 100.000 de euro

mihai_chitu_vocea_romaniei
mihai_chitu_vocea_romaniei

Câștigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului Vocea României, Mihai Chițu, a dezvăluit într-un interviu acordat Știrile Pro TV ce va face cu premiul în valoare de 100.000 de euro care îi va reveni, dar și care îi sunt planurile de viitor.

Întrebat ce intenționează să facă cu cei 100.000 de euro, premiul oferit de Cosmote pentru câștigarea trofeului Vocea României, Mihai Chițu a mărturisit: "M-am hotărât ce voi face cu banii. Viitorul familiei mele, soția și fetița mea și muzica. Trebuie să faci o investiție... mie îmi trebuie un band, să cânți live, lumea mă așteaptă. Trebuie să investesc în pasiunea mea. Voi investi în familie și în muzică".

Mihai Chițu este la fel de hotărât și în privința planurilor de viitor:  "Mi-am dorit foarte mult și am pierdut foarte mulți ani neparticipând la anumite etape în muzică. Am pierdut probabil în Conservator, o Școala Populară de Arte, am fost delăsător. Dacă mi-a surâs șansa asta, ar fi păcat să nu continui. Simt că pot să fac și să ofer mai mult. Dacă lumea a avut atâta încredere în mine, înseamnă că nu am făcut un lucru degeaba. Vreau să răsplătesc miile de mesaje primite", au fost explicațiile câștigătorului trofeului Vocea României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel