Viorica Dăncilă - întâlnire cu Papa Francisc

Papa Francisc
Papa Francisc

Viorica Dăncilă va avea o întâlnire cu Papa Francisc.

Primul-ministru Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu Papa Francisc. Premierul României a anunţat joi, înaintea începerii şedinţei de Guvern, că astăzi va pleca spre Vatican. 

"În această după-amiază voi pleca într-o vizită la Vatican, unde voi fi primită în audienţă de Sanctitatea sa Papa Francisc, vizita venind pe fondul bunelor relaţii bilaterale între România şi Vatican", a declarat primul-ministru. 

[citeste si]

În 11 mai, Dăncilă va fi primită în audienţă de Papa Francisc, în continuare fiind programată o întrevedere cu cardinalul Pietro Parolin, secretar de stat, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Viorica Dăncilă va mai avea întâlniri cu Marele Maestru al Ordinului Suveran de Malta, Giacomo Dalla Torre del Tempio di Sanguinetto, şi cu preşedintele Comunităţii Sant'Egidio, Marco Impagliazzo. 

"Vizita prim-ministrului României la Vatican are loc pe fondul unor relaţii bilaterale foarte bune, în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri a României, care va fi marcat la Sfântul Scaun printr-o serie de manifestări culturale şi academice de ţinută", se spune în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel