Vier Pfoten: Legea eutanasiei, condamnare la moarte. Ajunge la CE

maidanezi_76170300
maidanezi_76170300

Organizația internațională pentru protecția animalelor Vier Pfoten se declară consternată de decizia deputaților români, de a ucide câinii în masă. Mai mult, imediat după vot, cei de la Vier Pfoten au fost evacuați de către ASPA. 

”Cel mai tragic scenariu s-a produs! Autoritățile din România au primit undă verde să înceapă exterminarea în masă”, a declarat Gabriel Păun, director de campanii la Vier Pfoten International.

El a adăugat: "Un termen atât de scurt, de numai 14 zile, dat pentru adopții este total nerealist. Pe lângă aceasta, la ora actuală nu există adăposturi, hrană și medicamente suficiente pentru câini. Această lege este pur și simplu o condamnare la moarte pentru sute de mii de câini din România".

Gabriel Păun a subliniat că "Este de necrezut că o lege care permite uciderea în masă a fost aprobată de parlamentul unui stat membru al UE. Ar fi o greșeală istorică dacă membrii Comisiei Europene vor tolera acest lucru. În prezent căutăm o soluție pentru a bloca această lege, cerând totodată Comisiei Europene să evite asocierea cu aceste crime în masă pe care care cetățenii europeni nu le vor ierta și uita".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel