Vezi ce i-a spus Maria Băsescu președintelui suspendat despre referendum

Traian Băsescu a dezvăluit, miercuri seara la RRA, mesajul soției sale referitoare la referendumul din 29 iulie. "Eu înţeleg perfect argumentele PDL şi pe cele ale soţiei mele care spune", a declarat președintele suspendat.

"Dragul meu, e prima dată când nu merg cu tine la vot pentru că nu vreau să fiu un cetăţean care confirmă lovitura de stat. Nu mă amesteca în treaba asta, oricât mi-aş dori un rezultat bun", i-ar fi spus doamna Maria Băsescu  soțului ei.

"Din postura de preşedinte ales al României, eu nu pot refuza prezenţa într-o instituţie fundamentală a statului român, cum este referendumul sau parlamentul. Numai din acest punct de vedere voi merge la referendum. Dacă nu aş fi preşedintele României, nici eu nu aş merge să validez o lovitură de stat. Îndemnul meu e să nu se prezinte românii la vot, dar să înţeleagă de ce eu, ca şef al statului, nu pot refuza o instituţie fundamentală din Constituţie. Poziţia PDL mi se pare corectă, nu vor să gireze o lovitură de stat", a declarat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel