Urmărește emisiunea live


Un tată cu 7 copii, perfect sănătos, a murit după ce a amânat vaccinarea împotriva COVID. Familia îl va înmormânta chiar înainte de Crăciun

Un tată cu 7 copii, perfect sănătos, a murit după ce a amânat vaccinarea împotriva COVID. Familia îl va înmormânta chiar înainte de Crăciun / Foto: Pixabay
Un tată cu 7 copii, perfect sănătos, a murit după ce a amânat vaccinarea împotriva COVID. Familia îl va înmormânta chiar înainte de Crăciun / Foto: Pixabay

Un bărbat complet sănătos a murit după ce a amânat vaccinarea împotriva COVID-19.

Un bărbat complet sănătos, tatăl a șapte copii, a murit din cauza Covid-19 în spital, după ce și-a amânat vaccinarea. Acum, familia îi va organiza înmormântarea chiar cu două zile înainte de Crăciun, scrie Daily Mail.

Martin Mulcahy, din Warwickshire, a fost testat pozitiv pentru coronavirus pe 4 noiembrie, după ce medici au descoperit că nivelul de oxigen al bărbatului era scăzut și întâmpina dificultăți de respirație. Agentul de pază, în vârstă de 50 de ani, a fost dus cu ambulanța la spitalul George Eliot și a fost intubat, dar în mod tragic a murit pe 5 decembrie.

Martin nu fusese vaccinat pentru că „nu reușise”, iar soția sa, Tracey, în vârstă 45 de ani, care „nu a crezut la început în vaccin” și-a programat acum o programare pentru prima ei doză. Ea a spus că acum este „prioritatea ei” pentru că „a asistat la efectele devastatoare” ale COVID-19.

Mărturia soției bărbatului

„Ca familie, avem inima frântă. A fost cel mai bun tată pentru cei șapte copii ai noștri și cel mai grijuliu bărbat de pe planetă. Încă nu am procesat ce s-a întâmplat și mă tot aștept să treacă pe ușă în orice moment. Se simte ca un coșmar care nu se va termina. Martin a prins Covid după ce eu și cei șapte copii noștri – cu vârste între nouă și 25 de ani – am fost testați pozitiv la sfârșitul lunii octombrie.

A fost întotdeauna în formă și sănătos, dar după ce a contractat virusul s-a plâns în mod constant de dificultăți de respirație și oboseală. Era ca un alt bărbat. Simptomele păreau să se înrăutățească și, după ce a chemat o ambulanță, a fost internat ulterior în secția de terapie intensivă a spitalului George Eliot pe 13 noiembrie. La început am fost sceptică cu privire la vaccin și nu am crezut în el, dar acum mi-am făcut o programare pentru prima mea doză, după Crăciun. Le-am spus chiar copiilor mei că este o prioritate.", a mărturisit Tracey, soția bărbatului decedat.

Starea de sănătate a lui Martin s-a agravat rapid după ce a fost internat în spital, dar Tracey a putut să-l vadă cu o zi înainte de a muri tragic, pe 5 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel